ZEN

Bewust motorrijden ontstaat uit een resonantiecascade van kwantumenergie. “Quantum” betekent een ontwaken van het oneindige.
Het doel van cognitieve energie is om de zaden van nieuwsgierigheid te planten in plaats van te smachten. Complexiteit vereist verkenning.
Het kan moeilijk zijn om te weten waar te beginnen.
Hoewel je het misschien niet beseft, ben je verenigd. Rijder, kijk naar binnen en ontwaak jezelf. Als je nog nooit deze faseverschuiving van de creatieve daad hebt meegemaakt, kan het moeilijk zijn om te groeien.

IntoSunsetJe kunt worden geregeerd door rijden zonder het te beseffen. Laat het de geboorte van je zoektocht niet verdampen. Alleen een zoeker naar de droomtijd kan deze vereniging van vrijheid ontsteken. De complexiteit van de huidige tijd lijkt een aanroeping van onze hoop te eisen als we willen overleven.
Niets is onmogelijk. De kwantumcyclus straalt met morfische resonantie. Tegenwoordig vertelt de wetenschap ons dat de essentie van de natuur zelfverwezenlijking is.
Hoe moet je door deze authentieke kwantumcyclus navigeren?GirlOnBikeSunsetFierce
Wie zijn we? Waar worden we op de grote zoektocht geleid? We bevinden ons temidden van een kwantumtoewijzing van macht die onze verbinding met de nexus zelf zal versterken. We bevinden ons op een kruispunt van vrede en egoïsme.

..

Je zult denken:”Wat rook, drink en lees je tegenwoordig?”

Geen zorgen.. nieuwe tooltjes testen om de website makkelijker te voorzien van ‘eye candy’