Stoer Sturen

Na het behalen van uw motorrijbewijs bestaat de mogelijkheid om bij ons een voortgezette rijopleiding te volgen. Daar hebben we meerdere smaken van

Deze gaat over jou, en stoer sturen.

Het bijzondere aan het Stoere Sturen is het feit dat deze praktijkopleiding in je eigen omgeving wordt gegeven. Samen met een instructeur gaan maximaal drie cursisten op pad om de algemene voertuigbeheersing te verbeteren en het certificaat te behalen. Een dag Stoer Sturen betekent dat we de lat aanzienlijk hoger leggen dan bij een normale rijles.

Het is een pittige training die een hele dag in beslag neemt. Samen met twee andere deelnemers (kunnen familieleden, vrienden of kennissen zijn) bent u de hele dag op uw eigen motor bezig onder leiding van een deskundige instructeur.

Hoe ziet de Stoer Sturen cursusdag eruit?

Tijdens de Stoer Sturen cursusdag bij Verkeersschool Rob Kemp staat een afwisseling van gevorderde oefeningen en verkeersdeelname centraal. Het geleerde van de oefeningen wordt direct toegepast in de praktijk op de openbare weg. Onze instructeur observeert onder andere de juiste positie op de weg en techniek van bochten.

Een van de belangrijkste aspecten van de cursus is het herkennen van gevaar en het aanleren van defensief rijgedrag, waardoor motorrijden niet alleen leuker, maar vooral ook veiliger wordt. Alle essentiële handelingen voor een veilige en vlotte motorrit komen uitgebreid aan bod.

Wat de Stoer Sturen cursus uniek maakt, is dat je dit alles doet op je eigen motor. Hierdoor leer je je motor beter kennen en ervaar je de verbeteringen direct in je eigen rijervaring.

Stoer Sturen doen we hier in de buurt. De Top van Noord Holland biedt immers een grote variatie in soorten wegen.
Bovendien is het zo dat ongelukken zich vaak voordoen in de buurt van je woonplaats, dus is het handig om de buurt nog eens goed te verkennen op twee wielen. Dus niet voor dag en dauw naar een afgelegen circuit, maar lekker een rondje achtertuin.

nieuw_13_067

Cadeau tip?

Overigens is de Stoer Sturen opleiding ook een uitstekend idee om cadeau te doen aan uw partner of familielid. Ook komt het regelmatig voor dat bedrijven ervoor kiezen met een deel van het personeel een dergelijke cursus te volgen. De veiligheid van en naar het werk is toch zeker ook in het belang van u als werkgever?!

Certificaat:

Samen met de instructeur worden alle behandelde onderdelen nog eens geëvalueerd. En als herinnering krijg je een echt “I survived Stoer Sturen” certificaat mee.

Resultaat:

Aan het einde van de intensieve dag is je rijvaardigheid sterk verbeterd. De Stoer Sturen dag is speciaal ontwikkeld om op een leuke manier je vaardigheden te verhogen, en je extra inzichten te geven in veiligheid en behendigheid. De directe winst is dat je gelijk meer plezier beleeft aan het motorrijden.

Neem vandaag nog contact met ons op !

Voorproefje van zo’n RMT dag zien?