Stoer Toeren

Stoer toeren, waar gaat dat over? Nou, in je eentje motorrijden is eigenlijk best wel Zen. Het weidse Noord Hollandse landschap en je motor. Mooier kun je het niet hebben.Toch?

ECHT WEL!

Dat zelfde mooie land, diezelfde motor maar nu samen met je vrienden.

Wij begrijpen dit enthousiasme, en delen die passie. Als je na het behalen van je rijbewijs dat stapje verder wilt gaan in het thuis raken op je favoriete evenwichtsvoertuig dan is dit wat voor je. Een mini-cursus gevorderd motorrijden in groepsverband.

Het doel van de cursus is om de individuele deelnemers duidelijk te maken dat rijden in een groep bepaalde eisen stelt aan het individu en ook aan de groep. Overige verkeersdeelnemers zullen namelijk een groep motorrijders beschouwen als een eenheid.

In Stoer Toeren leren we je beter rijden als groep en als deelnemer binnen zo’n groep. Het bevat aspecten over voertuigbeheersing, veiligheid, maar ook hoe je het meeste plezier uit een dag toeren kunt halen.

Stoer Toeren, Het programma:

Dagje Techniek
Dagje Verkeersdeelneming

Het heeft zin om beide dagen te doen, maar ook afzonderlijk zijn ze de tijd en investering meer dan waard. Temeer omdat je investeert in je eigen plezier en veiligheid. En samen met je vrienden zo’n dag doen heeft dubbele waarde, omdat je nu ook van elkaar weet hoe je je zult gedragen in een groep.

De kosten zijn € 95,00 per dag/persoon. Rijbewijs en eigen motor zijn vereisten.