Rijbewijs B – Auto

Rijbewijs B

Een rijopleiding rijbewijs B is een kostbare zaak. Daarom is je keuze voor het bepalen van een goede rijschool van groot belang. Bij Verkeersschool Rob Kemp houden we dit belang scherp in het oog.

Tijdens elke rijles vul je samen met de instructeur je persoonlijke instructiekaart in, zo blijf je precies op de hoogte van de vorderingen van je rijopleiding.

De grootste hobby van onze rij-instructeur: Jou in één keer te laten slagen!!

Voor de autorijlessen beschikken wij over een fantastische Volkswagen Jetta en natuurlijk is deze voorzien van airconditioning, cruise control en navigatiesysteem om te kunnen voldoen aan de nieuwste exameneisen!

In overleg met je instructeur les je 1 of 2 keer per week. De lengte van de lessen bepaal je in samenspraak met je rij-instructeur. Het examen wordt aangevraagd op het moment dat jij en je instructeur vinden dat je klaar bent voor het praktijkexamen.


Je betaalt je rijles aan het einde van de les in de auto.

Ook onze prijzen zijn duidelijk en helder:

€ 37,50 per uur (een vol uur van 60 minuten)

Bij elke les word je thuis opgehaald, maar je kunt ook voor een ander ophaaladres kiezen (bijv. station, school, werk… enz.). Onze rijlessen worden overdag of op zaterdag gegeven, precies wat jou het beste uitkomt.

Tip: Theorie leren uit een boekje is zoo twintigste eeuw! Wat dacht je van een on-line mogelijkheid waar je gemakkelijk en snel de theorie tussen de oren kunt krijgen. Bezoek Theorie leren en oefenen en doe het proefexamen !