Rijbewijs A – Motorrijbewijs

Motorrijden is al jarenlang immens populair, en dat is niet verwonderlijk. Op de motor voel je je vrij en het biedt een geweldige ervaring om over binnenwegen, dijken, langs riviertjes of door de bossen te toeren. Met een motorrijbewijs kun je op plekken komen waar je anders nooit zou komen!

Motorrijden is uitdagend: als motorrijder moet je net iets meer begrip hebben van het verkeer. Een motor is een evenwichts-voertuig, in tegenstelling tot een auto.

Daarom zijn motorbeheersing en verkeersinzicht cruciale aspecten van motorrijden.

Bij Verkeersschool Rob Kemp bieden wij jou een professionele motorrijopleiding die zich vooral richt op veilig en zelfstandig motorrijden. Wij gaan verder dan alleen het voorbereiden op het praktijkexamen. Onze opleiding stelt je in staat om kalm te blijven en de controle te behouden, zelfs in onverwachte noodsituaties.

Wacht niet langer en maak je droom waar om veilig en zelfstandig op de motor te rijden. Neem vandaag nog contact op met Verkeersschool Rob Kemp om je eerste motorrijles in te plannen. Samen zorgen we ervoor dat je vol vertrouwen de weg op gaat en optimaal geniet van het motorrijden!

Kleding: Op onze verkeersschool zijn helmen, handschoenen en motorjacks in diverse maten aanwezig. Je mag natuurlijk ook je eigen motorkleding meenemen naar de rijles. Onze motorkleding is van Rob’s Accessoires ’t Zand.

Motoren: Er wordt gelest op Honda motoren.  Je favoriete motor staat er vast wel tussen.

125cc. Licht, maar pittig!

Natuurlijk is Verkeersschool Rob Kemp helemaal klaar voor het A1 motorrijbewijs met een prachtige 125cc motorfiets.

SYM_1
SYM_2

Stap voor stap: De eerste les(sen) worden gegeven op een motoroefenterrein. Deze lessen staan geheel in het teken van voertuigbeheersing, zoals: remtechniek, slalomrijden, achtjes draaien, motorgymnastiek enz. Als je de motor beheerst en jezelf zeker voelt, gaan we de openbare weg op.

We beginnen op rustige wegen en zullen daarna stap voor stap alle aspecten van het veilig motorrijden behandelen en natuurlijk rijden we ook enkele examenroutes.

Gediplomeerd KNMV Instructeur:

Bij Verkeersschool Rob Kemp worden de motorrijlessen gegeven door ervaren KNMV-instructeurs, de beste motorrij-instructeurs van Nederland. Ze zijn speciaal opgeleid en regelmatig getoetst om hun bekwaamheid te behouden.

Slalom. Lijkt makkelijk maar er is maar 1 manier om het goed te doen

Met begeleiding vanaf een volgmotor en instructies via een portofoon, streven ze ernaar om je in korte tijd tot een volwaardige motorrijder te maken. Kies voor kwaliteit en start je motorrijavontuur bij Verkeersschool Rob Kemp!

Tot slot: de prijs! Ook onze prijzen zijn duidelijk en helder:
€ 49,00 per uur (een vol uur van 60 minuten)

Hieronder zie je waar je dat allemaal voor doet !

Tip: Theorie leren uit een boekje is zoo twintigste eeuw! Wat dacht je van een on-line mogelijkheid waar je gemakkelijk en snel de theorie tussen de oren kunt krijgen. Bezoek Theorie leren en oefenen en doe het proefexamen !