Historie

Het rollend materieel

Over Rob Kemp

Met meer dan twintig jaar ervaring in de rijschoolwereld is Rob Kemp een bekende naam in Den Helder en omgeving. Wat begon als een passie voor lesgeven tijdens het behalen van zijn eigen rijbewijs, groeide uit tot een toegewijde carrière in het opleiden van nieuwe bestuurders.

Na jarenlang lesgeven bij verschillende rijscholen en het behalen van de benodigde certificeringen, besloot Rob Kemp om de sprong te wagen en zijn eigen rijschool te starten. Met succes wist hij al snel een volle agenda te realiseren, en hij genoot ervan om rond te rijden in zijn eigen lesauto.

Maar het avontuur stopte daar niet. Rob’s liefde voor motorrijden bracht hem ertoe om zijn instructiepapieren voor motorvoertuigen te behalen. Hij volgde vervolgcursussen bij de KNMV en werd een gecertificeerde KGI-instructeur. Hiermee kon hij ook vervolgopleidingen geven aan motorrijders, iets waar veel vraag naar was.

Met zijn uitgebreide ervaring, gedrevenheid en voortdurende streven naar groei blijft Rob Kemp een betrouwbare en gepassioneerde instructeur. Of je nu je autorijbewijs wilt halen of je motorvaardigheden wilt verbeteren, je kunt rekenen op de expertise en toewijding van Rob Kemp.


Kijk voor voortgezet rijden ook eens naar onze Stoer Sturen pagina.

Dit was meer dan twintig jaar historie in een notendop. Wat er allemaal in detail is gebeurd laten we even voor wat het is; dat kost je een week om te lezen en daar kwam je vast niet voor!

De missie van Verkeersschool Rob Kemp

Bij Verkeersschool Rob Kemp is veiligheid altijd de kern van onze opleidingen geweest. We geloven in de kracht van samenwerking in het verkeer en benadrukken dit tijdens onze lessen, omdat deelname aan het verkeer betekent dat je deel uitmaakt van een team met steeds wisselende samenstellingen en verschillende doelen.

Veilig rijden betekent niet dat je langzaam moet rijden en constant gespannen moet zijn. Integendeel, met de juiste kennis van de verkeersregels en het inzicht in ‘het spel’ kun je soepel door het verkeer manoeuvreren. Ons doel is om jou dit inzicht te geven en je vaardigheden te ontwikkelen, zodat je veilig, vlot en met inzicht achter het stuur zit.

Daarom heten we “Verkeersschool” en niet “Rijschool” !

Bij Verkeersschool Rob Kemp zijn veiligheid, vlot verkeer en inzicht de pijlers van ons onderwijsfundament. We streven ernaar om jou op te leiden tot een zelfverzekerde bestuurder die niet alleen de regels kent, maar ook begrijpt hoe je ze effectief kunt toepassen in de praktijk.

Samen werken we aan jouw vaardigheden en verkeersinzicht, zodat je met vertrouwen en succes kunt genieten van je rijervaring.

Jou de best mogelijke rijopleiding geven.
Dat is onze missie

Jullie Instructeur Rob Kemp

04 juli 2023 Rob Kemp