He Internet, gefeliciteerd. Onze site viert vandaag zijn tiende verjaardag

Gefeliciteerd Internet,

U kunt vandaag al 10 jaar langskomen op de Website van Verkeersschool Rob Kemp.

{CAPTION}

In het totaal hebben 29506 paar ogen onze site bezocht, en dat hebben ze in totaal 78276 keer gedaan

{CAPTION}

De site heeft zich meerdere keren vernieuwd, maar is toch al die tijd een herkenbare en vertrouwde omgeving gebleven.
We hebben de afgelopen 10 jaar ook kunnen vertrouwen op Hosting2Go, het bedrijf dat voor ons de webserver en netwerk toegang verzorgt.
Dat neemt ons een boel werk uit handen, al die jaren zijn we meer dan 99% van het jaar onafgebroken beveiligd on-line beschikbaar geweest.
{CAPTION}

Berichten van onze geslaagde kandidaten hebben altijd op veel bezoeken van vrienden en familie kunnen rekenen, maar ook de BRAVOK pagina en informatie over het motorrijbewijs zijn een veelbezochte pagina’s.

Je ziet wel een teruggang sinds het Covid jaar 2021. Volgens ons had dat niet zoveel met Covid te maken, maar meer omdat er niet zoveel foto’s van NAKED BIKES zijn geplaatst. We worden immers wat grijzer en stoffiger, toch?

En als je dat gelooft….nou echt niet!

Verkeersschool Rob Kemp blijft zich strak en soepel inzetten om zoveel liefhebbers van motorrijden als mogelijk de beginselen en gevorderde technieken bij te brengen en scherp te houden.

We doen het tenslotte niet voor de web bezoeken, maar juist waar het om gaat. Rubber over de straat, van begin tot eind vertrouwd en veilig.
Dus die statistieken blijven we nog lang aanvullen met nieuwe berichten over nieuwe geslaagden.

Dank voor je bezoek en reacties!

Met vriendelijke groet
Rob Kemp