Van Deelnemer Tot Specialist

van deelnemer tot specialist
Dashboard van K.I.T.T. de NightRider auto. Vraag maar aan je Pa !

U rijdt al jaren. Het verkeer wordt anders. Ieder jaar weer. Cruise control, GPS, Hybride, zomer/winterbanden.. Zomaar van die dingen die de laatste 10 jaar stilletjes een plekje hebben verworven in onze verkeersbeleving. In je Kadett was je specialist, maar nu..

Wat ook verandert is de attitude van de overige verkeersdeelnemers. Kijk eens hoe slordig er wordt geparkeerd op parkeerterreinen.

De grap is dat we denken dat de moraal van de ‘weggebruiker’ in rap tempo verslechtert. Maar wist u dat dit niet het geval is? Het is van alle tijden, maar omdat u door de ervaring een betere weggebruiker wordt, gaat u dingen in een ander licht zien.

Iedereen Specialist

Deze module heeft tot doel de stukjes op hun plaats te laten vallen. Waarom het bijvoorbeeld beter is om op en parkeerterrein met vakken achteruit in te parkeren, en dit dan ook te oefenen.

Waarom het in een drukke snelweg situatie beter is om juist langzamer te rijden dan de rest in plaats van mee te jakkeren. Theorie en praktijk. Balans in de module, op zoek naar balans in de praktijk.

De minimum duur van de module is twee aaneengesloten uren. Bij voorkeur met twee cursisten, zodat met elkaar kan worden meebeleefd, en meegekeken. Iets voor u en uw echtgenote misschien?

Neem contact ons op, we leggen u graag uit welke mogelijkheden u heeft.