Beter Zakelijk Rijden

Voor wie?

De presentatie Beter Zakelijk Rijden is bedoeld voor drukke mensen die “wonen” in hun auto. Communiceren, volle agenda, op tijd komen.. en ’s avonds weer zonder stress en veilig thuis.

Beter Zakelijk Rijden
Geen teamwork + geen inzicht + geen tijd + geen geduld: Welkom in Italie !

Als u een duur wagenpark beheert, en mensen die waardevol zijn voor u en uw bedrijf zijn iedere dag voor u op pad, dan is Beter Zakelijk Rijden iets voor u.

Waar?

Onze instructeur komt bij u langs. De sessie is interactief. Als u zorgt voor een ruimte, de deelnemers, een flip-chart, beamer en het logistiek eromheen, dan kunnen we aan de slag.

Intake

Het is aan te raden om van tevoren een gesprek te hebben over de deelnemers, uw verwachtingen en doelstellingen.

Beter Zakelijk Rijden.. Waar gaat het over?

Dat moet natuurlijk een beetje een verrassing blijven. Maar het zal u bekend zijn dat het u en uw mensen niet altijd lukt om op de afgesproken tijd bij uw klant of business partner aanschuift. Hoe vaak hoor je niet de meest schrijnende file-verhalen bij het koffie apparaat. Het overkomt niet een enkeling, u heeft er allemaal last van. Maar dat kan ook anders !

Onze uitgangspunten

Verkeersschool Rob Kemp verzekert u dat deze sessie de basis gaat vormen voor menige discussie over verkeersbeleving. Dat is een van de belangrijkste doel van de presentatie, bewuster met het verkeer omgaan.

Een andere resultaat is dat uw vertegenwoordigers op tijd, en zonder verkeers-stress bij uw klanten aanschuiven. Dit verbetert het klant-contact en verhoogt uw slagkracht.

Waarde

Natuurlijk zijn uw mensen de beste automobilisten van Nederland.stressedout

Maar dat vind de rest van het land ook van zichzelf. Het verkeer op een andere manier benaderen motiveert tot het anders denken over ingesleten paden.

Zeg nu zelf, zou dit alleen van waarde zijn voor uw personeel?

Neem contact ons op, we leggen u graag uit welke mogelijkheden er zijn.